Kleine beurt in Gemonde

Bij Vakgarage Schelle wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Schelle niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Schelle voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Gemonde altijd langs Vakgarage Schelle om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Gemonde? Kom dan langs Kerkeind 2 in Gemonde (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail info@vakgarageschelle.nl of bel naar 073-5515913.

Contactgegevens

Vakgarage Schelle
Kerkeind 2
5293 AB Gemonde

tel.: 073-5515913
mail: info@vakgarageschelle.nl